empty image
logo Jura Synchro


Palmarès - 7 derniers résultats

COMPETITION TOTAL SCORE RANK
  2022/2023
Finnish first qualifications 2022 171.10
1
  2021/2022
Finnish National Championships 2022 196.88
5
Finnish second qualifications 2021 187.71
5
Finnish first qualifications 2021 190.95
5
Finlandia Trophy 2021 57.40
5
  2020/2021
Senior ISU special competition 187.77
4
  2019/2020
Finnish National Championships 2020 204.90
4

Photos de cette équipe


Vidéos de cette équipe

Express | A new buzzing senior team

22 JAN 2022

Lumineers (FIN) - Short 2017-2018

10 JUN 2018

Lumineers (FIN) - Free 2017-2018

02 JUN 2018