empty image
logo Jura Synchro

Palmarès - 7 derniers résultats

COMPETITION TOTAL SCORE RANK
  2022/2023
Neuchâtel Trophy 2023 201.99
3
  2021/2022
U.S. Synchronized Skating Championships 2022 208.36
3
French Cup 2022 203.62
2
Boston Synchronized Skating Classic 2021 174.57
3
Synchronized Fall Classic 2021 178.75
2
  2019/2020
U.S. Synchronized Skating Championships 2020 194.94
2
Spring Cup 2020 210.04
5

Photos de cette équipe

Vidéos de cette équipe

Podcast | Avec Josh Babb (USA)

19 DÉC 2021

How To Prevent Injuries | Today's guest: Sandra Johnson-Shakalov

10 AVR 2021

Berlin still keeps the distance on the ice

05 MAR 2021

Skyliners (USA) - Senior - Short 2019/2020

29 MAR 2020

Skyliners (USA) - Senior - Free 2019/2020

19 MAR 2020

The Women Of The Week - Jordan ALEXANDER and Kelsey BIALO (Skyliners Senior)

25 MAR 2019