empty image
logo Jura Synchro


Palmarès - 7 derniers résultats

COMPETITION TOTAL SCORE RANK
  2021/2022
Finnish National Championships 2022 73.77
7
Finnish second qualifications 2021 69.80
4
Finnish first qualifications 2021 61.46
4
  2020/2021
Finnish first qualifications 2020 71.57
4
  2019/2020
Finnish National Championships 2020 75.37
5
Leon Lurje Trophy 2020 72.01
3
Finnish second qualifications 2019 63.06
3

Photos de cette équipe


Vidéos de cette équipe

Blue Arrows (FIN) - Free 2016-2017

03 SEP 2017